HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Super Duper Nervous

Salam alaik, guys. Just a short post. Kemahen haritu kata nak hiatus sampai end of december. Hampeh. Hahahaha. Tak jadi pergi kl lagi. Postponed kejap. Sebab dapat interview kat UiTM Shah Alam. Course graphic design (my dream course) Yeay!


But then. Nervous plus serabut pulak sebab ada drawing test. Aku ni dah lah tangan sepohon kayu daunnya rimbun *sigh* Tak pandai langsung lukis2. Ottokee. Lepastu kena hantar portfolio. Just ada those artwork from freelance design je. Yang ni jadi bertambah lack of confidence sikit sebab aku bukan dari design background.

Budak language ber cita2 nak jadi budak design weh haha.
But then I really hope that dapat sambung course ni. Sebab memang nak and minat designing. Hopefully everything will be okay. Any tips, guys? (:

8 comments:

  1. tahniah. selawat banyak2 elak gementar k :)

    ReplyDelete
  2. Wow ! good luck ! . I want to give tips but I did'nt take arts . If you want "Engineering tips" . I'll be glad to give you one . Haha . Btw Ganbatte . Fighting !

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  3. ahah!!! im so happi for u and please be confident and cute and strong and gogogo!!!!!!
    u can do it! <3333333333333
    chaiyuk!
    sorry no tips for u bcs me myself a loser ahahaha

    ReplyDelete
  4. gambatte !

    well, atleast you know what your aim is XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...