HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Tempahan Kad Kahwin (Design + Print)

Salam alaik, guys. Just completed the wedding-invitation-card-design for my best friend's cousin's wedding this January. Kad dah hantar kat tempat printing untuk di print. Design bungabunga sikit theme color red + grey 

Gambar tak sharp mana. Malas dah nak edit haha. Tp atas card sharp lah heheh. Customer ni nak satu card untuk dua dua belah pihak. So, I try to use all of the space, all of the ceruk in this 1/3 A4 sized paper. Kalau nak nampak tak compact sangat boleh guna card size A5 but then depa nak berjimat cermat itu amalan mulia (: But still okay jee rasanya card size ni 

Design banting 

FREE banting 2x4ft kalau order kad kahwin banyak2 macam diorang ni hehe. *mengikut terma dan syarat

This card; the printed one belum siap lagi. Still in progress. Nanti once dah siap I'll snap the pics and In Sha Allah post it here. Masih dalam proses belajar. But yeah, every journey starts with little steps. I always hope that my baby, PyqaDesign | Kengkonon Designer will be better, in future.

Update (05/12/15):
Banting (Printed)
Design blog, postcard, bookmark, business card etc. [Click Here] 
Thinking of placing your order? Whatsapp 014 - 530 5706 

2 comments:

  1. salam singgah :)

    btw cantik akak design

    http://messarah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...